top of page

OVER ONS

Bij Markethings gaan we graag tegen de stroom in. Passie, creativiteit en zin om te ondernemen liggen aan de basis van deze organisatie. Laat een frisse wind door uw onderneming waaien en ontdek alle mogelijkheden van de nieuwe marketing, sociale media en events.

Niels Schoenmakers, oprichter en eigenaar van Markethings, besloot om direct na zijn opleiding Bedrijfsmanagement - Marketing de grote sprong te wagen. Een dynamisch bedrijf ontstond met de nadruk op maatwerk en op uw doelen. Markethings kijkt vooruit en biedt oplossingen.

Niels groeide op in de autosportwereld en leerde al op jonge leeftijd veel over de eventsector. Een sociale en flexibele ingesteldheid, samen met veel professionele ervaringen, zorgen voor een sterk netwerk in verschillende sectoren.

Versterk uw merk dankzij een van onze spraakmakende events. Bij Markethings analyseren we uw doelstellingen en ontwikkelen we creatieve events met een positieve impact op uw merkimago.

Tevreden werknemers zorgen voor tevreden klanten, daarom organiseren wij gezellige personeelsfeesten of verrassende teambuildings om uw organisatie intern te versterken. Op zoek naar avontuur? Laat uw dromen de vrije loop en ontdek ons uitgebreid aanbod aan incentives. 

 

Kies voor efficiëntie door uw marketing, social media en events uit te besteden. In drukke periodes zijn we er steeds voor u, als het rustiger is betaalt u niets. Geniet van een ongekende flexibiliteit en efficiëntie! 

TEAM

Niels_Founder_marketing-events

Niels Schoenmakers 

Founder

Favorite car: Opel Ascona 400

Favorite motorsport: historic rally

niels@markethings.be

(+32)475374990

Jeff.png

Jeff van de Ven 

Associate

 

Favorite car: Jaguar XE project 8 

Favorite motorsport: Formula 1 

jeff@markethings.be 

(+31)614690435

Ferre_content_specialist_marketing-events

Ferre Demyttenaere

Content Creation Specialist

Favorite car: Ford Escort MKII

Favorite motorsport: WRC 

ferre@markethings.be

(+32)475744051

Alexander_Marketing_Eventmanager_marketing-events

Alexander Rodriguez

Marketing & Event Manager

Favorite car: Bentley Blower

Favorite motorsport: Formula 1 

alexander@markethings.be

(+32)476938102

Jeff_Associate_marketing-events
bottom of page