top of page

RECENT WERK

Recent werk dat we gerealiseerd hebben voor onze geweldige klanten.

Bekijk de foto's en video's voor meer info per project.

IMG_7156.JPG
BENTLEY ANTWERP
TEST DRIVE EVENT

Voor onze partner Bentley Antwerp en hun klanten werkten we een test event uit waarbij we de begeleiding van A tot Z in handen namen. Van high- end productpresentaties tot prachtige culinaire locaties en testritten met alle modellen en motorisaties, verspreid over 3 event dagen.

IMGL0722-3.jpg
THE DRUNKEN HORSE RALLY 2.0

Tijdens The Drunken Horse Rally 2020 organiseerden we een oldtimer rondrit voor 50 klassiekers in samenwerking met onze partner The Drunken Horse Gin. Uw eigen merk in de kijker zetten tijdens een onvergetelijk event? Neem contact op voor meer info!

Petrolhead Days (24, 25, 26-05-2019) - S
PETROLHEAD DAYS

Petrolhead Days is ons paradepaardje, voor dit premium concept voor eigenaars van sportwagens deden we vanaf dag 1 alle communicatie & praktische ondersteuning. Van een huisstijl tot grafisch ontwerp, opmaak en beheer van de website tot social media management en ondersteuning op alle events. Voor onze klanten is geen inspanning te groot. 

BMW%20M%20Club%20Belgium%20Rally%20(20-0
BMW M CLUB BELGIUM RALLY

In samenwerking met BMW M Club Belgium organiseerden we een rondrit met 25.000 pk! Langs de mooiste wegen, historische bezienswaardigheden en uitzichtpunten in Wallonië met premium catering. Contacteer ons voor een voorstel op maat voor uw club of bedrijf;

BentleyJustine.jpeg
BELROSE CLASSICS

Bij de positie van marktleider hoort de beste marketingstrategie & campagnes. Om Belrose Classics op de kaart te zetten na hun naamsverandering, klopte het bedrijf aan bij Markethings. Met een uitgebreid marketingplan en de uitwerking ervan, positioneerden we Belrose Classics bovenaan in hun top-segment.

Herentalse Oldtimer Rondrit by Markethin
TERRIJN CLASSICS
 HAGELAND RALLY

Voor Terrijn Classics werkten we de Hageland Rally uit. Markethings zorgde voor de complete organisatie & communicatie van dit oldtimer event

Photoshoot with Motorsportschool Zolder
MOTORSPORTSCHOOL ZOLDER

Motorsportschool Zolder is al 22 jaar de meest toonaangevende organisatie in België voor het organiseren van circuitdagen en races met motoren. Sinds 2016 beheert Markethings hun social media, grafisch ontwerp & zijn we aanwezig op elk event ter ondersteuning.

_DSC4248.jpg
BMW & MINI DAVO
35 YEARS

Ter ere van het 35 jarige bestaan van de BMW & MINI Concessie DAVO in Tongeren organiseerden we een onvergetelijk feest voor meer dan 500 gasten.

JNS_PointOfView_037.jpg
JNS BETONBORINGEN

JNS Betonboringen wilde zich als start-up in de bouwsector op de kaart zetten. Bij Markethings verzorgden we hun website, SEO & SEA en social media. Dankzij enkele gerichte advertenties en de juiste termen is JNS Betonboringen momenteel de grootste boorfirma van België met meer dan 30 vaste medewerkers, 1 jaar na oprichting.

M Cave trackday (23-08-2019) - W 4K (383
M CAVE MOTORSPORT EXPERIENCE

We werken bij Markethings nauw samen met M Cave, zo hebben we hun website gemaakt, organiseren we de M Cave Trackdays en M Cave Driftschool dagen samen en zorgen we voor de gehele on- en offline communicatie.

16707422_1118344628276957_65985448719285
RALLY DES COPAINS
ICE EXPERIENCE

Met een groep van 24 personen reisden we naar het hoge noorden. Tijdens deze 6-daagse Norway Ice Experience, georganiseerd door Markethings, kregen alle deelnemers de kans om over een bevroren meer te racen, hondensledes te rijden en deel te nemen een sneeuwscooter safari. Het 5-sterren resort en uitgebreide catering waren perfect om te bekomen van de onvergetelijke activiteiten.

DRECOSMETICS_22.jpg
PAYESKA
BY DRE COSMETICS

The power of beauty... Voor schoonheidssalon Payeska by Dré Cosmetics werkten we een complete marketingcampagne uit, beheren we de social media en zorgden we bij Markethings voor een website analyse om beter gevonden te worden op Google met een omzetstijging in de webshop tot gevolg.  

M Tour 2019 (18-08-2019) - 4K (237).jpg
BMW G&A MOTORS
M TOUR

Voor BMW G&A Motors organiseren we al 3 opeenvolgende jaren de M Tour, een rondrit met meer dan 12.000 pk aan BMW M wagens! Van roadbooks tot catering en het beheer van de inschrijvingen, Markethings neemt alle zorgen van uw event over.

Photoshoot at PRC Lommel (04-11-2019) -
PRC LOMMEL

Voor de kennismaking tussen PRC Lommel en Markethings was digitalisering, social media en online marketing nog onbekend terrein voor de Limburgse Porsche Specialist. Samen zetten we hun bedrijf op de kaart met een uitgebreid marketingplan en de uitwerking ervan. 

AlpineLAB_cFP_181201-0345 (1).jpg
AUTONIEUWS
DUSK TILL DAWN RALLY

Deze onvergetelijke rally voor oldtimers en sportwagens start bij zonsondergang en komt pas aan als de zon op komt. Rij ttegen de vermoeidheid in dit concept dat we hebben uitgewerkt samen met Autonieuws. Uitverkocht in minder dan 3 dagen tijd met 100 deelnemers. Blijkbaar houden onze klanten evenveel van een uitdaging als wij! 

Photoshoot at Bozzaar (01-04-2020) - W 4
BOZZAAR BY ASTRID

Voor kapsalon BOZZAAR by Astrid maakten we een website inclusief webshop, ingebouwde agenda en stockbeheer systeem. Benieuwd naar het resultaat? Neem gerust een kijkje op www.bozzaar.com

Cars in Thals 2019 (04-08-2019) - 4K (14
CARS IN THALS

Cars in Thals 2019 was de eerste editie van een succesverhaal in onze thuisstad Herentals. Een gratis event met meer dan 1000 bezoekers om te tonen waarvoor we staan. Drift demo's, Offroad initiatie, trial shows, meer dan 250 showcars, race car expo, tientallen promostands en een onvergetelijke afterparty in de Baobab Beach Club.

IMG_4622.jpg
CARS & CAVA

Cars & Cava, wat moet er nog meer zijn op een zonnige zondag? Op ons hoofdkantoor organiseren we jaarlijks Cars & Cava in samenwerking met M Cave. Een gezellige zondag voor het gezin.

67832913_2217985021638487_71972672570161
CARROSSERIE
AUTOHANDEL CSL

Carrosserie Autohandel CSL kreeg heel wat aandacht door hun aanwezigheid op verschillende Markethings events. Daarnaast doet Markethings steeds de event coverage van de rally wedstrijden waaraan ze deelnemen, om de sponsors & partners extra in de kijker te zetten.

Shoot at Prospeed Engineering and Motros
PROSPEED ENGINEERING

Met onze Markethings Content Creatie boden we ProSpeed Engineering een brede waaier aan nieuwe foto's, filmpjes en leuk materiaal om online te verspreiden. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. 

Open Doors @ Louis Van Bavel BVBA - 4K (
LOUIS VAN BAVEL BV

Een nieuwe en gebruiksvriendelijke website waarop de klant op enkele seconden nieuwe zoekertjes kan toevoegen of aanduiden als verkocht. Time is money, zo bespaart Louis Van Bavel BV heel wat kostbare tijd dankzij Markethings.

Petrolhead Days (24, 25, 26-05-2019) - M
AMG DAYS

Voor de AMG days zijn we van slag gegaan als instructeur en het begeleiden van de deelnemers tijdens hun circuitervaring en voorzien een perfect verloop van de dag. Daarnaast waren we verantwoordelijk voor de social media coverage voor na en tijdens het evenement. 

BMW_M_MARKETHINGS_Dealerdrives.jpg
BMW M DEALER DRIVES

BMW dealer drives word jaarlijks georganiseerd om potentiele klanten kennis te laten maken van de verschillende m-producten van BMW. Ons volledige Markethings team is hier aanwezig als productexpert en om de testritten te begeleiden. 

97618639_10156754086270738_6571319148498
BMW MOTORRAD EWC

BMW MOTORRAD EWC 

P90337482-22nd-february-2019-phillip-isl
BMW SUPERBIKE RACETEAM
Petrolhead Thursday (05-03-2020) - W 4K
PSR TEAM

PSR Team is een van de klanten die hun complete communicatie aan ons toevertrouwen. Met een website op maar, social media management en zelfs het design van hun car wraps, zetten we dit merk op de kaart. Op enkele dagen na de lancering scoorde het autoverhuur bedrijf in de top 3.

DRECOSMETICS_88.jpg
ROYX PRO
BY DRE COSMETICS

Voor ROYX PRO by Dré Cosmetics, ontharingssalon en verdeler van suikerwax producten, analyseerde we de website en beheren we de social media. 

Niels testing Lamborghini Supertrofeo To
TOTAALPLAN RACING

Premium klanten vragen een premium service. Als professioneel piloot & race instructeur staat Niels het team bij in de ambities naar een podium tijdens de 24 Hours of Zolder. Naast begeleiding achter het stuur zorgt Markethings ook voor de Totaalplan Racing website & social media.

20180329-Ollivision-DSC04058.jpg
AUDI RS EXPERIENCE

Audi RS

honda-stand-autosalon-2020.jpg
BRUSSELS MOTOR SHOW

Tijdens Brussels Motor Show werkten onze experts op verschillende stands om deze merken te vertegenwoordigen bij de bezoekers. Tijdens de hele periode stonden er permanent 5 Markethings medewerkers bij Porsche, Honda, BMW & MINI.

Brussels Motor Show (12-01-2020) - Niels
PORSCHE BELGIUM AUTOSALON

Tijdens Brussels Motor Show 2020 hadden we de eer om Porsche te vertegenwoordigen voor honderdduizenden bezoekers. Tijdens de Taycan Keynote Speeches gaven we alle aanwezigen een presentatie over dit nieuw staaltje technologie. 

The Drunken Horse Rally by Corsa Eventi
THE DRUNKEN HORSE RALLY

Een oldtimer rally om jouw merk in de kijker te zetten en je klanten et verwennen? Dat is precies wat het Belgische gin merk The Drunken Horse deed in samenwerking met Markethings. Neem contact op voor de mogelijkheden voor u en uw bedrijf. 

8 (1).jpg
KAROSSE AUTOMOTIVE

Karosse Automotive

sterck-menopro.jpg
STERCK. LIMBURG RALLY 

Voor de kennismaking tussen PRC Lommel en Markethings was digitalisering, social media en online marketing nog onbekend terrein voor de Limburgse Porsche Specialist. Samen zetten we hun bedrijf op de kaart met een uitgebreid marketingplan en de uitwerking ervan. 

Essec 12 Hours of Cycling (31-08-2019) -
ESSEC CYCLING SERIES

Essec cycling series

11-dorpen-rally.jpg
DEGROOF PETERCAM 
RALLY

P

4.jpg
SOUTH AMERICAN CLASSICS

South American Classics

actiefoto_eu-9416.jpg
CHATEAU RALLY

Chateau Rally is een exclusieve rally voor moderne sportwagens. 

BANK DELEN
CLASSIC TOUR

Bank Delen Classic tour

M Cave trackday (27-09-2019) - W 4K (187
MANTA MANNI RALLYTEAM

Manta manni

830415_c5996b4f1096494f8979617d14b4cc3c_
MAKEUPDATE

Makeupdate

06433b3f-3029-499b-8d14-9d405ed55796.jpg
P&P HEKWERK

P&P Hekwerk

99102725_163582655124592_876413831090693
TOPZ

TOPZ 

Cayman_10-1080x675.jpg
PORSCHE SPRINT CHALLENGE BENELUX

Porsche sprint challenga

bottom of page