ahrefs-site-verification_934d1eccba6a0ed250ac63173b33a79cc8d62afc0d6b8a8634130a8ebeb082c7
 
Petrolhead thursday foto met Niels, Alexander en Jeff

OVER ONS

Onze kracht? De mensen die met passie aan uw project werken

Allround marketing, communicatie

en onvergetelijke events op maat.

Bij Markethings gaan we graag tegen de stroom in. Passie, creativiteit en zin om te ondernemen liggen aan de basis van deze organisatie. Laat een frisse wind door uw onderneming waaien en ontdek alle mogelijkheden van de nieuwe marketing, sociale media en events.

Niels Schoenmakers, oprichter en eigenaar van Markethings, besloot om direct na zijn opleiding Bedrijfsmanagement - Marketing de grote sprong te wagen. Een dynamisch bedrijf ontstond met de nadruk op maatwerk en op uw doelen. Markethings kijkt vooruit en biedt oplossingen. Niels groeide op in de autosportwereld en leerde al op jonge leeftijd veel over de eventsector. Een sociale en flexibele ingesteldheid, samen met veel professionele ervaringen, zorgen voor een sterk netwerk in verschillende sectoren.

Door heel wat spraakmakende events kwamen er nieuwe opportuniteiten om te groeien. Alexander Rodriguez werd aangenomen om de dagelijkse werking te versterken en een nieuwe vennootschap werd opgericht samen met Jeff Van de Ven. Markethings & Events BV was geboren en is de tweede versnelling in een verhaal waarin nog veel versnellingen zullen volgen. Stap jij mee in ons verhaal? 

Tevreden werknemers zorgen voor tevreden klanten, daarom organiseren wij gezellige personeelsfeesten of verrassende teambuildings om uw organisatie intern te versterken. Op zoek naar avontuur? Laat uw dromen de vrije loop en ontdek ons uitgebreid aanbod aan incentives. 

Op zoek naar een nieuwe marketing strategie, website of huisstijl? Ga niet langer onopgemerkt voorbij aan uw klanten en prospects en kies voor Markethings als betrouwbare marketing partner, een samenwerking die al snel z'n vruchten zal afwerpen.

Engel & Völkers Rally (19-09-2020) - 4K
Belrose Bentley met Niels, Jeff en Alexander

Passie, expertise & creativiteit. 

Ontmoet onze experts en hun passie voor het vak. Ons jong en dynamisch team staat 24/7 klaar voor u en uw bedrijf. Deze creatieve talenten zijn enkel tevreden met de beste kwaliteit en focussen zich op hun vakgebied om zo een maximale return te leveren.

 

Samen bieden we exact datgene waarvan uw bedrijf sterker wordt en gaan we voor lange termijn relaties die hun vruchten blijven afwerpen.

Niels Schoenmakers

Niels Schoenmakers 

Oprichter

niels@markethings.be

(+32)475374990

Jeff van de Ven
Alexander Rodriguez

Alexander Rodriguez

Marketing & Event Manager

alexander@markethings.be

(+32)476938103

Jeff van de Ven 

Vennoot 

jeff@markethings.be 

(+31)614690435