MARKETING PROJECTEN

Ontdek hier onze recente projecten voor fantastische klanten. Ontdek vandaag nog wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen en geniet van persoonlijke service die geen grenzen kent. Twijfelt u nog? Vraag het gerust aan onze klanten. 

Petrolhead Days (24, 25, 26-05-2019) - S
PETROLHEAD DAYS

Petrolhead Days is ons paradepaardje, voor dit premium concept voor eigenaars van sportwagens deden we vanaf dag 1 alle communicatie & praktische ondersteuning. Van een huisstijl tot grafisch ontwerp, opmaak en beheer van de website tot social media management en ondersteuning op alle events. Voor onze klanten is geen inspanning te groot. 

Photoshoot at Bozzaar (01-04-2020) - W 4
BOZZAAR BY ASTRID

Voor kapsalon BOZZAAR by Astrid maakten we een website inclusief webshop, ingebouwde agenda en stockbeheer systeem. Benieuwd naar het resultaat? Neem gerust een kijkje op www.bozzaar.com

BelRose_Bentley_Blower-55 kopie.jpg
BELROSE CLASSICS

Bij de positie van marktleider hoort de beste marketingstrategie & campagnes. Om Belrose Classics op de kaart te zetten na hun naamsverandering, klopte het bedrijf aan bij Markethings. Met een uitgebreid marketingplan en de uitwerking ervan, positioneerden we Belrose Classics bovenaan in hun top-segment.

JNS_PointOfView_037.jpg
JNS BETONBORINGEN

JNS Betonboringen wilde zich als start-up in de bouwsector op de kaart zetten. Bij Markethings verzorgden we hun website, SEO & SEA en social media. Dankzij enkele gerichte advertenties en de juiste termen is JNS Betonboringen momenteel de grootste boorfirma van België met meer dan 30 vaste medewerkers, 1 jaar na oprichting.

M Cave trackday (23-08-2019) - W 4K (383
M CAVE MOTORSPORT EXPERIENCE

We werken bij Markethings nauw samen met M Cave, zo hebben we hun website gemaakt, organiseren we de M Cave Trackdays en M Cave Driftschool dagen samen en zorgen we voor de gehele on- en offline communicatie.

DRECOSMETICS_22.jpg
PAYESKA
BY DRE COSMETICS

The power of beauty... Voor schoonheidssalon Payeska by Dré Cosmetics werkten we een complete marketingcampagne uit, beheren we de social media en zorgden we bij Markethings voor een website analyse om beter gevonden te worden op Google met een omzetstijging in de webshop tot gevolg.  

Photoshoot with Motorsportschool Zolder
MOTORSPORTSCHOOL ZOLDER

Motorsportschool Zolder is al 22 jaar de meest toonaangevende organisatie in België voor het organiseren van circuitdagen en races met motoren. Sinds 2016 beheert Markethings hun social media, grafisch ontwerp & zijn we aanwezig op elk event ter ondersteuning.

Photoshoot at PRC Lommel (04-11-2019) -
PRC LOMMEL

Voor de kennismaking tussen PRC Lommel en Markethings was digitalisering, social media en online marketing nog onbekend terrein voor de Limburgse Porsche Specialist. Samen zetten we hun bedrijf op de kaart met een uitgebreid marketingplan en de uitwerking ervan. 

Open Doors @ Louis Van Bavel BVBA - 4K (
LOUIS VAN BAVEL BV

Een nieuwe en gebruiksvriendelijke website waarop de klant op enkele seconden nieuwe zoekertjes kan toevoegen of aanduiden als verkocht. Time is money, zo bespaart Louis Van Bavel BV heel wat kostbare tijd dankzij Markethings.

Shoot at Prospeed Engineering and Motros
PROSPEED ENGINEERING

Met onze Markethings Content Creatie boden we ProSpeed Engineering een brede waaier aan nieuwe foto's, filmpjes en leuk materiaal om online te verspreiden. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. 

8 (1).jpg
KAROSSE AUTOMOTIVE

Karosse Automotive

4.jpg
SOUTH AMERICAN CLASSICS

South American Classics

Niels testing Lamborghini Supertrofeo To
TOTAALPLAN RACING

Premium klanten vragen een premium service. Als professioneel piloot & race instructeur staat Niels het team bij in de ambities naar een podium tijdens de 24 Hours of Zolder. Naast begeleiding achter het stuur zorgt Markethings ook voor de Totaalplan Racing website & social media.