top of page

MARKETING PROJECTEN

Ontdek hier onze recente projecten voor fantastische klanten. Ontdek vandaag nog wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen en geniet van persoonlijke service die geen grenzen kent. Twijfelt u nog? Vraag het gerust aan onze klanten. 

Petrolhead Days (24, 25, 26-05-2019) - S
PETROLHEAD DAYS

Petrolhead Days is ons paradepaardje, voor dit premium concept voor eigenaars van sportwagens deden we vanaf dag 1 alle communicatie & praktische ondersteuning. Van een huisstijl tot grafisch ontwerp, opmaak en beheer van de website tot social media management en ondersteuning op alle events. Voor onze klanten is geen inspanning te groot. 

Stace Investment
STACE INVESTMENT

Stace Investment is al jaren gespecialiseerd in oldtimer Porsches en vooral in de 356 modellen. Stace restaureerd deze wagens tot ze in volledige concours staat staan. Stace staat bekend voor kwaliteit en wagens die prijzen winnen op internationale beurzen en rallies. Wij verzorgen hier de sociele media en communicatie. Daarnaast hebben we de website gemaakt en onderhouden we deze dagelijks voor hun. 

BelRose Bentley Blower
BELROSE CLASSICS

Bij de positie van marktleider hoort de beste marketingstrategie & campagnes. Om Belrose Classics op de kaart te zetten na hun naamsverandering, klopte het bedrijf aan bij Markethings. Met een uitgebreid marketingplan en de uitwerking ervan, positioneerden we Belrose Classics bovenaan in hun top-segment.

Premium Classics
PREMIUM CLASSICS 

Premium klanten vragen een premium service.Premium Classics is gespecialiseerd in het handelen in youngtimers en exclusieve wagens. Wij verzorgen hun sterke aanwezigheid op sociale media en onderhouden de website dagelijks met veel plezier.  

M Cave trackday
M CAVE MOTORSPORT EXPERIENCE

We werken bij Markethings nauw samen met M Cave, zo hebben we hun website gemaakt, organiseren we de M Cave Trackdays en M Cave Driftschool dagen samen en zorgen we voor de gehele on- en offline communicatie.

Trekhaak Dokter
TREKHAAK DOKTER 

Voor sterke klanten bouwen we aan een sterke identiteit, trekhaakdokter is een kmo die gespecialiseerd zijn in het installeren van trekhaken op alle soorte wagens. Daarnaast doen ze verkoop van verschillende producten zoals fietsen dragers en skibakken. Wij verzorgen hier de sociale media en communicatie voor. Wij helpen ze ook met het updaten van hun website en digitale identiteit. 

Photoshoot with Motorsportschool Zolder
MOTORSPORTSCHOOL ZOLDER

Motorsportschool Zolder is al 22 jaar de meest toonaangevende organisatie in België voor het organiseren van circuitdagen en races met motoren. Sinds 2016 beheert Markethings hun social media, grafisch ontwerp & zijn we aanwezig op elk event ter ondersteuning.

Photoshoot at PRC Lommel (04-11-2019) -
PRC LOMMEL

Voor de kennismaking tussen PRC Lommel en Markethings was digitalisering, social media en online marketing nog onbekend terrein voor de Limburgse Porsche Specialist. Samen zetten we hun bedrijf op de kaart met een uitgebreid marketingplan en de uitwerking ervan. 

IDC Cars
IDC CARS 

IDC Cars is een KMO die gespecialiseerd is in het ombouwen en homologeren van personenwagens naar lichte vracht voertuigen. Als marketing agency in de automotive helpen we ze bij hun sociale media en online communicatie. Zoek je de juiste partner om je personenwagen fiscaal voordeliger te maken. IDC Cars is the way to go! 

Shoot at Prospeed Engineering and Motros
PROSPEED ENGINEERING

Met onze Markethings Content Creatie boden we ProSpeed Engineering een brede waaier aan nieuwe foto's, filmpjes en leuk materiaal om online te verspreiden. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. 

Open Doors Louis Van Bavel BVBA
LOUIS VAN BAVEL BV

Een nieuwe en gebruiksvriendelijke website waarop de klant op enkele seconden nieuwe zoekertjes kan toevoegen of aanduiden als verkocht. Time is money, zo bespaart Louis Van Bavel BV heel wat kostbare tijd dankzij Markethings.

Photoshoot at Bozzaar (01-04-2020) - W 4
BOZZAAR BY ASTRID

Voor kapsalon BOZZAAR by Astrid maakten we een website inclusief webshop, ingebouwde agenda en stockbeheer systeem. Benieuwd naar het resultaat? Neem gerust een kijkje op www.bozzaar.com

JNS Betonboringen
JNS BETONBORINGEN

JNS Betonboringen wilde zich als start-up in de bouwsector op de kaart zetten. Bij Markethings verzorgden we hun website, SEO & SEA en social media. Dankzij enkele gerichte advertenties en de juiste termen is JNS Betonboringen momenteel de grootste boorfirma van België met meer dan 30 vaste medewerkers, 1 jaar na oprichting.

bottom of page