top of page

Reizen, werken en bloggen voor beginners

Na een tijdje nadenken, staren naar mijn computerscherm en inspiratie zoeken op Google dan toch geen goede openingszin gevonden voor mijn eerste blogbericht... Toch niet zo makkelijk als ik dacht dus? Tweede poging: Sharing is caring dus via deze blog zou ik graag mijn persoonlijke en zakelijke ervaringen met jullie delen. Veel leesplezier!

"Travel is the only thing you buy that makes you richer", een zin met een krachtige boodschap. Na een druk eerste jaar als ondernemer was het tijd voor vakantie; ruim 3 weken Myanmar samen met mijn vriendin. Een avontuurlijke reis en onze eerste indruk van Azië. Met de trein, bus, boot, tuktuk, scooter, auto en fiets reisden we door het gouden land.

Het autosport seizoen loopt bijna op z'n einde vanaf eind oktober en in Myanmar is dit de periode net na het regenseizoen. Ideale timing dus met aangename temperaturen en de natuur in volle bloei.


Toch liet ik Markethings niet volledig thuis. Volgens sommigen is dat de vloek van zelfstandigen, zelfs op vakantie zijn we bezig met onze zaak, denken we aan groeien en plannen we onze volgende zet. Zo kwam ik ter plaatse op enkele goede ideeën en besloot ik dat ik een blog ging schrijven. Toch voelde het voor mij absoluut niet als een vloek, onlangs las ik ergens deze toepasselijke quote: "kies een job waarvan je houdt en je hoeft nooit één dag te werken".


Na een prachtige reis en een lange nachtvlucht - jammer genoeg zonder slaap - werden we vanmorgen opgehaald in Zaventem. Na het delen van onze avonturen en ervaringen ging ik opnieuw aan het werk. Reizen is fantastisch maar opnieuw thuis komen en verder gaan met ons alledaagse leven is ook steeds leuk, jammer genoeg beseffen we dat meestal enkel als we ver weg van huis zijn.

Waarom post ik hier een foto van geredde olifanten voederen in Kalaw? Wat heeft dit met Markethings te maken? Waarom eten olifanten graag pompoen? Geen idee, het voelt onwennig en tegelijk spannend om een soort online dagboek bij te houden maar één ding is zeker: deze blog wordt vervolgd... De komende berichten zullen tips bevatten over online marketing, social media, events enzovoort. Benieuwd? Hou dan zeker www.markethings.be in de gaten.


Graag tot snel!


Niels

118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page